Nová Škoda Vision 7S předvádí budoucí velké elektrické SUV

Automobilka Škoda zaznamenala velký úspěch se svým elektrickým vozem Enyaq. Nyní se český výrobce vytasil s vizí nového a většího vozu s nulovými emisemi.

Vydáno 02.09.2022

Nová kreace nazvaná Škoda Vision 7S představuje Replica Balenciaga Bags ukázku elektrického SUV, které bude součástí ambiciózního plánu Škody uvést na trh tři další elektromobily do roku 2026. Je větší než Enyaq a je prezentováno s uspořádáním sedadel „šest plus jedna“. se třemi řadami po dvou a dětskou sedačkou namontovanou na centrální páteři, která vede dolů středem kabiny.

Co na první pohled nejde přehlédnout, je nový design přední masky vozu. O tento nový designový prvek se zasloužil tým ve vedení s Oliverem Stefaniem. Tento tým představil pevný plastový prvek, který nahrazuje konvenční mřížku chladiče potřebnou u vozů se spalovacím motorem. Škoda dala této funkci název Tech Deck, protože se používá k umístění nesčetných senzorů potřebných pro asistenční systémy.

interier skoda vision 7S

Celkovým efektem je výrazně sofistikovanější vzhled než u kterékoli předchozí Škody, a to je podpořeno štíhlým zpracováním zadních světel, které se může až podezřele podobat nejnovějšímu Range Roveru. Co se týče interiéru, tak ten je samozřejmě ve futuristickém nádechu. Střed palubní desky zdobí 14,6palcový dotykový displej. Další zvláštností jsou sedadla, která jsou schopná se mírně natáčet do středu vozu, aby cestující tak mohli snadněji sledovat obsah. Mezi další elegantní prvky interiéru patří integrované batohy, které najdeme v opěradlech sedadel a rozsáhlé použití magnetů, které napomáhají držet vše od chytrých telefonů Replica Handbags až po kovové láhve s vodou.

Koncepční vůz má 89kWh baterii, která poskytuje předpokládaný dojezd podle WLTP více než 370 mil. Technický šéf Škody Johannes Neft říká, že Vision 7S „demonstruje možnosti sady nástrojů modulární elektrifikace“ a úředníci již odhalili, že vozidlo je založeno na stejné architektuře MEB jako vše od Enyaq po Cupra Born.

Autor článku: Pavel Chřibek

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem