Volvo XC60

Jeden by řekl, že bavit se o bezpečnosti vozidel Volvo už snad ani nemá cenu. Ano, jsou velice bezpečná, ano, je to značka s kvalitnějšími bezpečnostními prvky než kterákoli jiná. S tím by se leckdo spokojil, ale ve Volvu si řekli: „Uděláme to ještě lépe.“ A tak vzniklo nové XC60.

Vydáno 10.08.2019
1
/
8

Z hlediska výše zmiňované bezpečnosti je to takové Volvo mezi Volvy. Má více pomocných systémů než jakýkoli předešlý model. Je tak chytré, že by za vás mohlo i odmaturovat. Dalo by se říct, že XC60 řídí skoro víc než sám řidič, což ovšem nemusí každému vyhovovat.

Volvo XC60 je tedy bezpečné, ale je to i dobré auto? Říct o XC60, že je to slušné SUV, je jako říct o Číně, že je to trochu lidnatější země. V podstatě máte pravdu, ale tak nějak to nevystihuje přesnost situace. Jeho interiér patří mezi ty nejelegantnější ve své třídě. Uvnitř se budete cítit jako malé děti na návštěvě u babičky. Klid, pohoda a zároveň požitek z toho, jak je o vás postaráno.

I exteriér potěší oko. Mužské rysy a sebevědomý pohled tohoto Švéda dává jasně najevo, že zvládne cestu těžkým terénem a klidně vás doveze i na návštěvu k prezidentovi. Nové XC60 ovšem není takový sportovec jako jiné modely s podobnými parametry. Je to silný kulturista, ale chybí mu kousek obratného gymnasty či atleta. Auto je zaměřené spíše na luxus, bezpečnost a komfort než na závodní dráhu.

Volvo XC60 je tedy vynikající auto. Není však vhodné pro řidiče, kteří chtějí na silnici splynout s autem a užívat si dravou jízdu. Nadmíru spokojený s ním bude každý, kdo si chce užít klidnou jízdu v luxusním a moderním automobilu.

 

Nové Volvo XC60 na prodej

 www.volvocars.com/cz

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem