Video: Pebble Flow, nejmodernější karavan na světě

Pebble Flow je projektem bývalých zaměstnanců společností Apple, Tesla, Volvo a BMW. Jde o nejmodernější karavan na trhu a chce zajistit, ať se v něm cítíte jako doma, ať už jste kdekoliv. To celé s ohledem na udržitelnou budoucnost.

Vydáno 22.10.2023
1
/
5

Kalifornská novinka si klade za cíl učinit kempování jednoduché a udržitelné. Zároveň je karavan Pebble Flow navržen tak, aby byl pobyt v přírodě luxusním zážitkem, aniž by se musely dělat jakékoli kompromisy.

Je plně elektrický a dvoumotorový aktivní systém pohonu pohání kola karavanu. Tím je zajištěno, že jeho tažení je snadné a maximalizuje se dojezd vašeho vozu, ať už jde o elektromobil nebo ne. Energii čerpá ze 45 kWh baterie, kterou lze dobíjet několika způsoby, včetně solárních panelů na střeše karavanu.

Karavan je uzpůsoben pro pohodlné cestování čtyř osob. Uvnitř najdeme manželskou postel Murphy ve velikosti Queen a rozkládací postel. Prostor lze rychle přeměnit z ložnice na kancelář, a kuchyni, která umožňuje připravovat jídlo uvnitř i venku. K dispozici je odnímatelná indukční varná deska, mikrovlnná trouba a lednice v plné velikosti, dále nechybí sprcha ani toaleta. Panoramatická okna poskytují 270stupňový výhled do okolí.

Jednou z vychytávek, které karavan nabízí, je funkce Magic Hitch. Díky aplikaci ve vašem telefonu se karavan sám automaticky připojí k vašemu vozidlu. Usnadnit život vám může i možnost manévrovat s karavanem po jeho odpojení například v kempu, když budete chtít jednoduše zaparkovat.

Pebble Flow je v současné době k dispozici pouze pro zákazníky v USA. Předobjednávky jsou již spuštěny a první karavany se ke svým majitelům dostanou před koncem roku 2024. Ceny začínají na 109 000 dolarech, což je v přepočtu více než 2,5 milionu korun.

 

 

 

Zdroj: pebblelife.com/

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem