Video: Maserati MC20 Notte

Maserati předvedlo limitovaný model v minutovém videu, ve kterém se ukáže i bývalý anglický fotbalový záložník David Beckham a Andrea Bertolini, italský profesionální závodní jezdec.

Vydáno 10.11.2023

Maserati MC20 je na trhu teprve třetím rokem, takže italský výrobce představuje první limitovanou edici relativně nového sportovního vozu. První speciální edice získala přívlastek Notte a vyrobeno bude celkem pouze 50 kusů na celém světě.

Supercar s názvem Maserati MC20 Notte je především vizuální paket, zákazníci, kteří čekají přidaný výkon nebo jiná technická vylepšení, se budou muset poohlédnout jinde. Vůz se dodává v matně černém odstínu laku s názvem nero essenza, který doplňují matné bílozlaté detaily, jako je například trojzubec na přídi, boční loga nebo nápis Maserati na zádi vozu.

Pod kapotou najdeme 3,0litrový motor V6 s dvojitým turbodmychadlem, který je uložený uprostřed, a jak už bylo zmíněno, žádné změny nepřináší. Stále nabízí výkon 621 koní a zajišťuje zrychlení z 0 na 100 km/h za méně než 2,9 sekundy. K dispozici je 8stupňová dvouspojková automatická převodovka, kterou vyvinula společnost Tremec. Výkon je přenášen na zadní kola.

 
 
Zdroj: YouTube, maserati.com, caranddriver.com

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem