Video: Která automobilka má nejroztomilejší reklamy? Rozhodně Subaru!

Japonská automobilka Subaru vytvořila sérii nových reklamních spotů. Celou kampaní nás opět provází rodinka retrívrů, kterou můžeme znát už z předešlých let. Psí rodinka v reklamách představuje běžné řidičské zážitky, se kterými se může ztotožnit mnoho řidičů. Motto celé kampaně zní "Dog Tested. Dog Approved"

Vydáno 14.08.2023

Spot s názvem On Repeat zachycuje situaci, kterou znají snad všichni rodiče. Z rádia hraje otravná dětská písnička, ale jakmile skončí, štěně na zadním sedadle začne kňučet a chce pustit písničku znovu. Ve vedlejší roli hraje Subaru Crosstrek, nástupce modelu XV.

Naše nabídka modelu Subaru XV

V reklamním spotu s názvem Everybody In je psí rodinka ve střešním stanu modelu Crosstrek Wilderness. Psi ale nejsou jediní tvorové, kteří chtějí ve stanu přespat. Subaru odhalilo Crosstrek Wilderness na jaře letošního roku na autosalonu v New Yorku. Jde o off-roadovou verzi základního modelu Crosstrek.

V Glamping Trip jedou psi kempovat ve velkém SUV Ascent, které uveze až osm cestujících. Vůz prošel minulý rok modernizací, přičemž největších změn se dočkala výbava vozu.

Reklama s názvem College zachycuje jedno ze štěňat, které se loučí s rodiči a odjíždí na univerzitu. Ve své Impreze RS si odváží vše potřebné, nechybí krabice s nápisem „Pamlsky, Pamlsky, Pamlsky", misky ani tenisové míčky.

Naše nabídka modelu Subaru Impreza

Ve spotu Bikers zaparkuje retrívří rodinka své Subaru Outback před restaurací vedle skupinky drsných motorkářů. Subaru Outback je středně velký crossover SUV.

Naše nabídka modelu Subaru Outback

Reklamní spot Toys ukazuje dva mladší psy, kteří dělají nepořádek na příjezdové cestě. Když táta pes přijíždí ve svém Subaru Forester, přejede všude poházené pískající hračky. Voiceover vyzdvihuje schopnost modelu „zdolávat neočekávaný terén“. 

Naše nabídka modelu Subaru Forester

 

Zdroj: YouTube, Subaru, motor1.com

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem