Světová premiéra Škody Superb se blíží. Automobilka zveřejnila skici

První generace modelu Superb se na trhu objevila v roce 2001. Za pár dní se dočkáme světové premiéry čtvrté generace, avšak ještě předtím zveřejnila mladoboleslavská automobilka skici, které dávají nahlédnout na exteriér oblíbeného manažerského vozu.

Vydáno 26.10.2023
1
/
4

Zveřejněné skici odhalují rysy nového designového jazyka Modern Solid. Nová generace rozměrově naroste, bude delší a vyšší než její předchůdce, cestující jistě ocení více místa nad hlavou a větší zavazadlový prostor, zároveň ale nový Superb nabídne i vylepšené aerodynamické a jízdní vlastnosti. Modernizovaný vzhled předních Matrix-LED světlometů je ostřejší a zadní světla s krystalickými detaily.

Na adresu nové generace uvedl šéfdesigner společnosti Škoda Auto, Oliver Stefani, následující: Superb je model, který již tradičně utvářel designový jazyk značky a nová generace v tom bude pokračovat: design automobilu je charakteristický ostře řezanými liniemi, dynamickými proporcemi a moderním skulpturálním a krystalickým stylem."

Premiéru modelu bude možné sledovat živě 2. listopadu v 19 hodin na oficiálním YouTube automobilky nebo přes platformu Škoda Storyboard. Více informací najdete pod hashtagem #SuperbPremiere.

 

Zdroj: skoda-storyboard.com/

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem