Hyundai Kona Jayde koncept

Automobilka Hyundai ukázala v rámci SEMA Show 2023 v Las Vegas koncept Kona Jayde. Vůz zaujme poutavým barevným provedením a bohatou doplňkovou výbavou.

Vydáno 01.11.2023
1
/
5

Není pochyb, že na první pohled koncept zaujme svým barevným provedením. Hyundai výrazný modrozelený odstín, který krásně kontrastuje s černými nárazníky, prahy, lištami oken a blatníky, pojmenovala Robin egg blue. Doplňky karoserie, jako jsou boční prahy s kovovými vložkami nebo zadní spoiler, měla na starost společnost Air Design.

Od modelu Kona se liší kromě designových prvků hlavně tím, že je vybaven sadou snižujících pružin Eibach, které snižují jeho světlou výšku o 50 mm. Kona Jayde je vybaven 20palcovými koly HRE 520M s kartáčovanou černou povrchovou úpravou, které jsou vyrobeny na zakázku. Ty doplňují široké pneumatiky Michelin Pilot Sport 4 S.

Kromě střešního boxu Thule Pulse Alpine je vůz vybaven také barevně sladěným elektrokolem Vintage Electric Rally, kterém má posloužit jako „řešení pro poslední kilometr“.

Uvnitř vozu najdeme skořepinová sedadla značky Recaro s kostkovaným designem, o kterých Hyundai uvádí, že jsou navržena tak, aby ladila s barvou exteriéru. Nechybí sada originálního příslušenství Hyundai, včetně úložného prostoru, podlahových rohoží nebo přenosné nabíječky.

 

Zdroj: hyundainews.com, autoexpress.co.uk

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem