6 nejlepších aut pro přežití apokalypsy

Konec světa na nás číhá na každém rohu. Dřív to byli Máyové, dnes jsou to uprchlíci, Severní Korea, Trump vs. Putin a samozřejmě nejčastěji skloňované slovo poslední doby Koronavirus. Ať už přijde cokoli, zde máte tipy na 6 nejlepších aut pro přežití apokalypsy.

Vydáno 12.03.2020

Jeep Gladiator Rubicon

Na co se hodí: Zombie Apokalypsa

Strategie: Vyčistit místo od zombíků

Jeep Gladiator

Masivní náprava, protiskluzový, uzamykání diferenciálů. S tímto autem nebudete mít problém přejíždět přes hromady mrtvých nemrtvých. Je velký, ale není obří, takže byste se měli dostat kam budete potřebovat. A je to taky pickup, takže si dozadu můžete naložit zásoby anebo přimontovat těžký kulomet a vzít kamarády na projížďku.

Toyota Tacoma TRD Pro

Na co se hodí: Proti invazi zahraničních vojsk

Strategie: Ujet mimo hlavní cesty

Toyota Tacoma

Zleva Američani a zprava Rusové. Američany se ještě můžeme pokusit opít, ale u Rusů to asi neklapne. Každopádně pokud se rozhodnete ujet někam do bezpečí, budete potřebovat auto co si poradí s obtížným terénem mimo silnice, a hlavně musí být spolehlivé. Dozadu naložte kanystry benzínu a kořalky a vyrazte někam…no…zkuste třeba polární kruh. Tam prý holky chodí do barů balit chlapy.

Ariel Nomad Tactical

Na co se hodí: Proti invazi zahraničních vojsk

Strategie: Nezastavuj

Ariel Nomad

Jestliže jste si včas nedokázali sehnat Tacomu a v ČR už došla vodka, máte poslední možnost útěku. Nasedněte do Nomáda a jeďte. Nomád není žádná fajnovka. Díky absenci dveří vás sice neubrání proti přicházejícím vojákům, zombíkům nebo robotům, ale jakmile se jednou rozjedete, máte jistotu, že dokud vám nedojde palivo, jste v bezpečí.

Mercedes-Benz Defense Unimog Crew Cab Troop Carrier

Na co se hodí: Příběh služebnice

Strategie: Ženy a děti první

Mercedes Defense

Chcete-li zachránit ženy a děti před dystopickou realitou, ve které by museli žít jako otroci. Určitě je nacpěte do Mercedesu Defense. S tímto obrněným transportérem se můžete stát hrdinou. Jediné, co vám lidé z takovéto rozpadené společnosti můžou udělat, je stoupnout si do cesty. A víte, co se pak s takovýmto Mercedesem stane, když přejedete zepár otrokářů? Nic, vůbec nic.

Inkas Riot Control Vehicle

Na co se hodí: Vzpoury a občanské nepokoje

Strategie: Uklidnit davy

Inkas

K tomuto není moc co dodávat. Nasedněte párkrát se projeďte. Když za volantem usnete nic se vám nestane. Jen možná ve zpětném zrcátku uvidíte místo sídliště hromádku sutin. Jedno takové auto vám stačí na neposlušné okresní město.

Rolls-Royce Phantom Extended Wheelbase

Na co se hodí: Svět zamořený nemocí

Strategie: Už je to beznadějné, tak co si naposled užít

Rolls-Royce

Země se rozhodla obnovit tovární nastavení. Můžeme s tím nesouhlasit, může se nám to nelíbit, ale to je tak to jediné, co s tím můžeme dělat. Teda až na to si to naposledy užít. Vezmete pár kamarádů, otevřete whisky dražší než vaše 2+kk a vyrazte do ulic v tomto nádherném Rolls-Royce. A nezapomeňte na lahvičku chloroformu pro štěstí.

Vidíte, že svět může skončit i z jiných důvodů, než je koronavirus, tak proč se sním pořád tak zatěžovat?

Jaké auto byste si vybrali při apokalypse vy?

Zanechte nám komentář níže nebo na našem Facebooku

Kontakt: redakce@auta.cz

Zdroj: carndrv

Související články

Rychle a zběsile: nový spin-off s ženami v hlavní roli
Honičky s auty, zbraně a akce. Kultovní sága Rychle a zběsile má v plánu kromě dalšího testosteronového akčňáku s Vinem Dieselem vytvořit i...
Vydáno 11.03.2020
Volvo Trucks přišlo s další „epickou“ reklamou
Pamatujete na reklamu s Jean-Claude van Dammem, jek dělá roznožku na náklaďácích? Volvo teď přišlo s další „epickou“ reklamou.
Vydáno 08.03.2020

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem