Video: Takhle vypadá upoutávka na nové SUV od Mitsubishi

První teaser na nové SUV byl zveřejněn už na konci května, teď vydala japonská automobilka na svém YouTube půlminutové video, ve kterém poodhaluje zase o něco víc.

Vydáno 04.07.2023

Dosud nejmenovaný model by měl být vybaven off-roadovými prvky. Mluví se hlavně o poměrně velkorysé světlé výšce - až 222 milimetrů a neměl by chybět jízdní režim Mud pro dobrodružné řidiče, kteří se vydají i mimo vyznačené cesty. Dalším elementem, který stojí za zmínku, je funkce Active Yaw Control pro přenos točivého momentu v závislosti na jízdních podmínkách.

Ve videu je krátce zobrazen také interiér. Lze si povšimnout podoby s kabinou XFC Concept a nelze přehlédnout, že vůz získal audio systém Yamaha. Kromě automatického nastavování hlasitosti v závislosti na rychlosti vozidla mění Dynamic Sound Yamaha Premium také nastavení basů a ostatních tónů, když vůz zdolává drsnější silnice.

Podívejte se na naši nabídku nových i ojetých vozů Mitsubishi

Ačkoli je novým modelem primárně cíleno na země ze Sdružení národů jihovýchodní Asie, nový vůz by se údajně mohl prodávat i jinde. Mitsubishi říká, že vše bude záviset na popularitě modelu v regionu ASEAN.

Oficiální premiéra nového modelu se má konat na letošním Indonéském mezinárodním autosalonu, který startuje už 10. srpna.

 

Zdroj: Mitsubishi, motor1.com

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem