Video: Acura Integra Type S debutuje v červnu

Prémiová divize automobilky Honda oficiálně své vozy v Česku neprodává. A kvůli emisním normám není příliš velká šance, že by se u nás Integra objevila pod značkou Honda. To nám ovšem nebrání se tímto sportovním sedanem pokochat alespoň na videu, které včera automobilka oficiálně sdílela na svém YouTube.

Vydáno 12.04.2023
1
/
9

Pod kapotou najdeme 2,0litrový přeplňovaný čtyřválec o výkonu 320 koní při 6500 otáčkách za minutu. Díky tomu jde o nejvýkonnější Integru, která kdy byla k dispozici. Motor spolupracuje se šestistupňovou manuální převodovkou. Podvozek je vybaven adaptivními tlumiči s jízdními režimy Comfort, Sport a Sport+. Přední stabilizátor má 1,14 palce (29 milimetrů), což je o 0,08 palce více než u základní Integry. Vůz jezdí na 19palcových kolech s povrchem Shark Grey a 10paprskovým designem. Kolem nich se obepínají Michelin Pilot Sport 4S ve velikosti 265/30.

V interiéru oceníte třeba vyhřívaná přední sedadla s pevnějšími vycpávkami na sedadlech, které zvyšují oporu těla a pohodlí už ve standardní výbavě. Jistě nepřehlédnete 10,2palcový digitální přístrojový štít a na horní straně středového panelu 9,0palcový dotykový informační systém. Technologie bezdrátového připojení Apple CarPlay a Android Auto je též ve standardu. Mezi další vybavení patří head-up displej, 16 reproduktorů ELS Studio 3D stereo a samozřejmostí je i bezdrátová nabíječka chytrého telefonu.

V nabídce nebudou chybět ani sportovní doplňky jako díly z uhlíkových vláken pro zadní spoiler a kryty zrcátek.

Model Acura Integra Type S 2024 se začne prodávat ve Spojených státech už v červnu. Jaká bude cena modelu zatím nebylo zveřejněno.

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem