Koncept Subaru Sport Mobility

Letošní Japan Mobility Show, dříve známá jako Tokyo Motor Show, bude rozhodně stát za to, protože se zde mnoho automobilových výrobců chystá odhalit zajímavé koncepty.

Vydáno 11.10.2023

Výjimkou není ani japonská automobilka Subaru, která se kromě speciální edice Foresteru nebo nového crossoveru Levorg Layback pochlubí také zajímavým konceptem s názvem Sport Mobility. Automobilka včera zveřejnila jeden jediný obrázek, který má fanoušky a zájemce na nový koncepční vůz nalákat.

I navzdory tomu, že toho fotografie příliš neukazuje, si můžeme všimnout několika málo detailů. Vidíme sportovně vyhlížející kupé s nízkou linií střechy, klesající kapotou a tenkými LED světlomety. Dále si lze povšimnout hranatých podběhů kol a nejspíš kamer místo bočních zrcátek.

Technické specifikace jsou zatím zahaleny tajemstvím, avšak Subaru potvrdilo, že koncept bude mít čistě elektrické pohonné ústrojí. Sport Mobility koncept prý přinese požitek z jízdy, at už pojedeme kdykoli a kamkoli - a to v každodenním i mimořádném prostředí. To by mohlo napovídat, že by v nabídce mohl být pohon všech kol.

Všechny podrobnosti se dozvíme už 25. října, kdy se Subaru chystá uspořádat tiskovou konferenci v rámci prvního dne Japan Mobility Show. Brány pro veřejnost se pak otevřou 27. října a celá akce potrvá až do 5. listopadu.

 

Zdroj: subaru.co.jp, motor1.com

 

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem