První náhled na facelift vozů Škoda Kamiq a Škoda Scala

Společnost Škoda Auto na svých stránkách zveřejnila první oficiální náhled na exteriér aktualizovaných verzí městského SUV Kamiq a kompaktního hatchbacku Scala. Digitální světová premiéra obou modelů proběhne už 1. srpna.

Vydáno 18.07.2023

Kamiq i Scala jsou oblíbené modely, které se pravidelně umísťují na předních příčkách nejprodávanějších vozů u nás. Za minulý rok se Škoda Kamiq se 6 831 prodanými vozy umístila na 5. místě a Škoda Scala se 6 495 prodanými vozy skončila na 6. místě nejprodávanějších automobilů v ČR. Oba modely jsou na trhu od roku 2019, a tak je teď, v polovině jejich životního cyklu, pravý čas na aktualizaci.

Jak se dotkne facelift obou modelů dnes naznačila Škoda na svých stránkách, když zveřejnila následující snímky. Oba vozy získají inovativní design a technologická vylepšení. Podle automobilky nebudou chybět funkce, které byly dříve vyhrazeny pro vyšší třídu vozidel.

Faceliftované vozy jsou vybaveny užšími světlomety s novým designem, nechybí přepracované nárazníky, svěží design kol a nápisy na dveřích zavazadlového prostoru. Kamiq i Scala působí v porovnání s předchůdci dynamičtějším dojmem.

Zatím předpokládáme, že změn pod kapotou se nedočkáme. Na podrobnější informace si ale ještě budeme muset čtrnáct dní počkat.

Škoda kamiq

Podívejte se na naši nabídku nových i ojetých vozů Škoda Kamiq

Škoda Scala

Škoda Scala 2

Podívejte se na naši nabídku nových i ojetých vozů Škoda Scala 

 

Zdroj: skoda-storyboard.com/

 

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem