Nový Ford Edge L představen. Dorazí i k nám?

Premiéru nového vozu můžeme dost možná očekávat na nadcházejícím autosalonu v Šanghaji. Zatím se plánuje jeho prodej výhradně v Číně, jestli dorazí i na evropský trh zatím není jasné.

Vydáno 27.02.2023
1
/
5

Třířadé SUV měří na délku 5 metrů, šířka vozu je 1961 mm a výška 1773 mm. Rozvor automobilu je 2950 mm. Sedadla jsou rozložena 2+2+3. Zvenčí zaujme moderní design vozu, který na první pohled působí mohutně, avšak esteticky.

I uvnitř je vůz moderní a plný chytrých technologií. V interiéru jsou na palubní desce umístěny dva displeje - digitální přístrojový panel o úhlopříčce 12,3 palců a obrazovka infotainmentu o velikosti 27 palců. Mezi sedadlem řidiče a spolujezdcem se táhne robustní středová konzole, která pravděpodobně poskytne štědrý odkládací prostor. Mezi standard by se mělo řadit bezdrátové nabíjení telefonu, head-up displej, třízónová automatická klimatizace, ambientní osvětlení, audio systém Bang & Olufsen a panoramatická střecha.

Pod kapotou najdeme dvě možné motorizace, přičemž obě nabídnou pohon všech kol. Zakladní bude zážehový čtyřválec 2.0 EcoBoost, který zajistí maximální výkon 185 kW (252 koní) a 378 Nm. Alternativou bude hybridní motorizace, která poskytne výkon 202 kW (275 koní) a 405 Nm.

 

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem