Nahlédněte do interiéru nové Škody Kodiaq a Superb

Mladoboleslavská automobilka se připravuje na příchod nové generace svých oblíbených modelů Kodiaq a Superb. Před pár dny zveřejnila snímky, na kterých dává nahlédnout do kabiny obou vozů.

Vydáno 31.08.2023
1
/
4

Ještě než proběhne světová premiéra nové generace modelu Škoda Kodiaq a Škoda Superb máme možnost podívat se, jak vypadá jejich zcela nový interiér.

Petr Olah, vedoucí designu interiéru, uvedl: „Interiéry značky Škoda pro nás znamenají intuitivnost, jednoduchost, orientaci na zákazníka a chytrá řešení. Naší nejnovější inovací jsou multifunkční ovladače (Smart Dials). Umožnily nám rozšířit intuitivní možnosti ovládání funkcí vozu a spojit to nejlepší z obou světů: manuální ovládací prvky a digitální displeje.“

Co je to Smart Dials? Jde o multifunkční, otočné a stlačitelné ovladače, které chytře kombinují manuální a digitální ovládací prvky pro ještě intuitivnější ovládání. Umožňují snadný přístup k mnoha funkcím vozu a digitální displej na ovladačích umožňuje rychlý komplexní přehled. Dva vnější multifunkční ovladače určené pro řidiče a spolujezdce regulují teplotu v interiéru, vyhřívání, ventilaci sedadel a na displeji ukazují aktuálně vybranou funkci. Díky ovladačům může řidič vybírat až čtyři různé funkce, jako je například hlasitost, intenzita ventilace, směr proudění vzduchu, Climatronic, jízdní režimy a přiblížení nebo oddálení mapy navigace.

Škoda Kodiaq

Škoda Superb

Ekologicky smýšlející řidiči ocení to, že Škoda mysela na i na udržitelnost. V interiéru byly použity potahové látky ze 100% recyklovaného polyesteru. Kodiaq je k dispozici v několika verzích interiéru, přičemž vrcholná verze nese název ecoSuite a je dostupná v černé nebo hnědé barvě. Kůže, kterou najdeme uvnitř vozu, byla vyčiněna ekologicky šetrným způsobem s využitím zbytků ze zpracování kávových zrn. A to není vše, kůže, kterou najdeme v interiéru Suite byla zase vyčiněna udržitelným způsobem s využitím zbytkové vody získané při zpracování oliv.

 

Zdroj: skoda-auto.cz/

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem