Náhled do interiéru Mini Cooper 2024

Nový Mini Cooper EV pro rok 2024 získá přepracovaný design a britská automobilka umožnila poprvé nahlédnou do kabiny.

Vydáno 20.07.2023

Aktualizovaný interiér doplňuje modernizovaný exteriér, který zahrnuje například nové LED světlomety i zadní světla. Automobilka udává, že nové Mini kombinuje retro prvky dřívějších modelů Mini s moderními technologiemi, které zákazníci v dnešní době očekávají. Kabina, která spojuje retro design s futuristickými detaily je prý inspirována designem Aleca Issigonise, konstruktéra, který se proslavil návrhem modelu Mini, z roku 1959.

Nové Mini pro rok 2024 získá více možností personalizace a nové technologie infotainmentu. Sama automobilka o něm tvrdí, že je „více Mini než kdy předtím“. Oficiálního představení modelu se dočkáme v nadcházejících měsících.

Mini Cooper interier

Hlavní roli v interiéru bezpochyby hraje nepřehlédnutelná centrální dotyková obrazovka. Masivní kruhový displej s tenkým orámováním obsahuje všechny funkce infotainmentu a zobrazuje důležité jízdní informace.

Na snímcích vidíme i head-up displej, avšak tento typ je čím dál méně obvyklý, protože řada výrobců dává v současnosti přednost zobrazení přímo na čelním skle.

Mini Cooper interier

Podívejte se na naši nabídku nových i ojetých vozů Mini Cooper

Mini Cooper interier

 

Zdroj: MINI, carscoops.com/, autodaily.com.au/

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem