BMW 3

Každá značka, ať už automobilová nebo jakákoli jiná, má vždy nějaký model nebo produkt, který vyčnívá nad všemi ostatními. Nemusí to být výkonem, cenou nebo designem. Prostě něco, co je se značkou vnitřně spjaté. U telefonů Samsung je to model Galaxy, u stanice HBO je to Hra o trůny a u BMW jsou to modely řady 3.

Vydáno 03.10.2019
1
/
7

Jako taková si řada 3 drží určité tradice jako je pohon zadních kol. Nemusíte se bát, že dobří lidé z BMW zůstali pouze u nostalgie. Existuje spoustu verzí xDrive s pohonem 4x4 a auto můžete sehnat ve verzi benzin, diesel i hybrid. U nové řady 3 na první pohled zaujme i design. Po stranách má jemné a zároveň ostré záhyby a kapotu drží nízko nad koly. Konstruktéři také použili více hliníku například na odpružení a kapotu. Dokázali tak novu BMW 3 odlehčit o 50 kilogramů.

 

Nižší váha umožňuje silnější výkon, a tak je BMW 3 nebezpečným soupeřem vozidel jako je Audi A4 nebo Mercedes-Benz třídy C. Otázkou je, jestli dokáže překonat i Jaguara XE a vrátit se tak na pomyslný trůn nejsportovnějšího sedanu.

Vnitřek je o něco prostornější s o něco větším kufrem než starší generace, což u v dnešní době určitě potěší.

Nová generace BMW řady 3 je dobré auto, které potěší kteréhokoli milovníka této značky, ale především řidiče, kteří si chtějí užít pořádnou jízdu a sportovní výkon tohoto modelu.

 

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem