Auta, kterými jezdí Avengers

Filmovou sérii Avengers zná pravděpodobně každý. Hrdinové těchto filmů se často musejí přemisťovat z místa na místo a většinou nechodí pěšky. Jaká auta se objevila v této Marvelovské superhrdinské sérii a čím jezdí Iron Man, Black Panther nebo třeba Dr. Strange?

Vydáno 15.12.2019

Audi R8

Iron Man (2008)

Audi R8

Byl to právě první Iron Man, který zachránil tehdy krachující studio, a i herce Roberta Downey Jr. V roce 2008 potřebovali filmaři auto, které by sedělo k miliardáři a technologickému géniovi Tony Starkovi a sáhli právě pro Audi R8.

Lexus LC

Black Panther (2018)

Lexus LC

Král Wakandy sice přímo neřídí tento Lexus LC, ale jede na jeho střeše připravený do akce. Je jedno, jestli auto řídí nebo na něm jede, vkus určitě má.

Acura MDX

Thor (2011)

Acura MDX

Tohle auto ve filmu Thor patří organizaci S.H.I.E.L.D. Japonská automobilka klasický model Acury MDX trochu pozměnila, aby bylo jako dělané přímo pro agenty S.H.I.E.L.D a jejich šéfa Nicka Furyho.

Lamborghini Huracan

Dr. Strange (2016)

Lamborghini Huracan

Další auto na našem seznamu patřilo Dr. Stephenu Strangeovi. Filmaři zvolili toto auto pro bohatého, ale zároveň arogantního a extravagantního doktora. Bohužel mu jeho automobil moc štěstí nepřinesl a doktor si při autonehodě v něm poranil své ruce.

Chevrolet Corvette Stingray

Captain America: Winter Soldier (2014)

Chevrolet Corvette

Kapitán Amerika je spíše fanouškem starších motocyklů, ale ve filmu se objeví i několik výborných aut, jako je například Chevrolet Corvette Stingray. Těžko říct co je lepší. Auto nebo Scarlet Johansson sedící v něm. Proč troškařit, bereme oboje dvoje.

Ford Mustang

Guardians of the Galaxy 2 (2017)

Ford Mustang

Auto řídil otec Petera Quilla (Starlorda), který je schopný cestovat vesmírem a je mocný jako planeta. Na naší Zemi si vybral zrovna Ford Mustang a byla to sakra dobrá volba.

V celé filmové sérii se objevilo spostu dalších aut a jiných dopravních prostředků od kol, přes motorky až po vesmírné lodě. My se ale budeme držet při zemi a zůstaneme u automobilů. 

 

Jaké auto z Avengers se vám líbilo nejvíc? 

Zanechte nám komentář níže nebo na našem Facebooku

 

Zdroj: cnet, autotr, hot

Související články

V čem jezdí James Bond
Na konci loňského roku jsme mohli vidět trailer na nejnovější film o agentu 007. Nového Jamese Bonda ve filmu s názvem Není čas zemřít (No Time to...
Vydáno 08.02.2020
Auto pro film Avatar. Vision AVTR má být ozvěnou budoucnosti
Jak by vypadalo auto z filmu Avatar, kdyby jej měli postavit Na’vi, domorodí obyvatelé Pandory? Možná to si řekli designéři vozu Vision AVTR. Tento...
Vydáno 08.01.2020
7 Nejnebezpečnějších silnic na světě
Každá silnice může být nebezpečná, když se po ní pohybuje nezodpovědný řidič. Jen za tento rok se v České republice stalo přes 96 tisíc nehod při...
Vydáno 09.12.2019

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem