Aston Martin uvede 8 nových sportovních vozů do roku 2026

Britská automobilka je s výrobou luxusních sportovních vozů neodmyslitelně spjata. Teď je připravena uvést na trh osm nových sportovních vozů s motorem vpředu, počínaje náhradou za DB11, během následujících dvou let.

Vydáno 09.05.2023

Nová řada sportovních vozů Aston Martin bude zahrnovat nástupce dnešních modelů Aston Martin DB11, Aston Martin Vantage a Aston Martin DBS.

Osm sportovních vozů uvedeme na trh už v příštích 24 měsících," řekl Lawrence Stroll, předseda společnosti. „Představíme nové technologie, výkon vylepšíme díky know-how z F1 a budeme pokračovat ve výrobě luxusních vozů."

Aston Martin také pokračuje na své cestě k uvedení svého prvního elektromobilu v roce 2025. Elektrická by přitom měla být polovina vozů britské automobilky už do roku 2030. „Je zcela zřejmé, že musíme mít sportovní vozy nové generace na čistě elektrické úrovni. To je jasné,“ řekl Tobias Moers, generální ředitel. Uvedl také, že na vybraných trzích se budou nabízet plug-in hybridy a spalovací motory budou v nabídce tak dlouho, jak jen to bude možné.

Podívejte se na naši nabídku inzerovaných vozů Aston Martin

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem