8 výkonných aut , s kterými vás zima nezastaví

a ještě to bude sranda, o tom žádná

Vydáno 16.11.2019

BMW M5

BMW M5 zima

M5 pohonem na čtyři kola pomocí systému xDrive vyladěného M, což znamená, že můžete bez problémů prořezávat sníh. A pokud chcete nakreslit sněhuláka - auto má režim pohonu dvou kol, který přenáší veškerou energii na zadní kola.

Nissan GT-R

Nissan GTR winter

GT-R je skvělý v mnoha věcech, včetně uplatnění na závodním okruhu. Je také skvělý při jízdě za špatného počasí, a to díky pohonu všech kol. Převodovka je usazená v zadní části vozu, aby pomohla s vyvážením hmotnosti. Jeden hnací hřídel běží z motoru na převodovku, zatímco druhý vysílá energii do předního diferenciálu. Japonský zázrak.

Audi RS 6

Audi RS6_2019

Audi nedávno představilo nový model RS 6 Avant . Prostřednictvím systému pohonu všech kol Quattro odesílá  591 koňských sil na všechna čtyři kola.  Nasadíte sadu zimních pneumatik a v zimě budete prakticky nezastavitelní.

Subaru WRX STI

Subaru WRX STI

zdroj photo: https://www.torquenews.com/1084/you-won-t-find-subaru-wrxstis-sitting-canadian-garages

Subaru WRX STI přichází s vynikajícím systémem pohonu všech kol. Existují důvody, proč řidiči rally a závodníci na ledě tyto auta milují - jsou vyrobena tak, aby zvládala i zimu.

Ferrari GTC4Lusso

Ferrari GTC4 Lusso

zdroj Photo: https://www.conceptcarz.com/view/photo/2554145,29156/2019-ferrari-gtc4lusso_photo.aspx

Ferrari v zimě? Proč ne. GTC4Lusso má systém pohonu všech kol. Je možné nasadit sadu zimních pneumatik Pirelli Sottozero. Dáte auto do režimu sníh / led a užijte si 680 koňských sil.

Porsche 911

Porshe 911

Porsche 911 byl vždy skvělý zimní vůz díky výhodě, která přichází s motorem za zadní nápravou. Přidejte do toho pohon všech kol a nic vás nezastaví.

Tesla Model S

Tesla model S winter

Model Tesla S, model  X a model 3 má pohon všech kol s elektromotorem pro každou nápravu. To umožňuje velmi přesné řízení trakce. Vzduchové odpružení vám navíc pomůže vymanit se z potíží tím, že zvednete vozidlo, aby projelo přes vysoký sníh.

Mercedes-AMG E63 S

Mercedes-AMG E63 S

zdroj photo: https://www.automobilemag.com/news/2018-mercedes-amg-e63-s-first-edition-review-quick-take/

E63 je jedním z těch aut, které dělají všechno. Je to luxusní, technický, rychlý (díky twin-turbo V-8 s výkonem 603 k) a praktický  vůz. AMG poskytla E63 plně variabilní systém pohonu všech kol,  s kterým přicházejí zázraky, takže by měl zvládnout zimu bez problémů.

 

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem