Video: VW Tiguan nové generace dokončuje zimní testování

Špionážní záběry ukazují německé SUV Tiguan při testovací jízdě v zasněžených podmínkách

Vydáno 26.03.2023

Německá automobilka vyrábí kompaktní SUV Tiguan od roku 2007. Druhé generace jsme se dočkali v roce 2016 a o čtyři roky později přišel facelift. Jde o vůz, který se pravidelně řadí k nejprodávanějším modelům u nás. V loňském roce se umístil na 13. místě v žebříčku nejprodávanějších automobilů v ČR. Prodalo se celkem 2 843 nových vozů.

Aktuálně automobilka Volkswagen dokončuje práce na nové generaci. Výrobce zatím neuvedl informaci, kdy odhalí novou generaci Tiguanu, ale nebylo by divu, kdyby debutoval před koncem letošního roku. Pravděpodobně se začne oficiálně prodávat na začátku roku 2024.

Nové video na YouTube CarSpyMedia ukazuje, že přepracovaný model dokončuje zimní testování, přičemž jsou ale stále části vozu zamaskované, aby nebyl zcela odhalen jeho nový vzhled. Bližší pohled na karoserii odhaluje chytré polepy přes mřížku chladiče a světlomety. Dokonce i velké sací otvory ve tvaru C na nárazníku jsou falešné. Automobilka dokonce zašla tak daleko, že použila nálepky na falešné výfukové otvory a zadní difuzor.

Zdroj: CarSpyMedia

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem