Unikly snímky Xiaomi MS11

Vypadá to tak, že první elektromobil od Xiaomi by se už brzy mohl projíždět na veřejných silnicích v Číně.

Vydáno 31.01.2023
1
/
5

Že se Xiaomi zařadí mezi automobilové výrobce se dalo očekávat. Jedním z vodítek mohl být nákup společnosti Deepmotion Tech Limited v roce 2021, která se zabývá technologiemi pro autonomní řízení. A podle nejnovějších informací je v současné době Xiaomi ve finální fázi vývoje svého prvního elektromobilu. Samotné auto bylo sice již párkrát spatřeno na čínských silnicích, například během zimního testování, ale ze svého designu příliš neodhalovalo.

Před pár dny ovšem Car News China zvěřejnilo, že se jim podařilo získat fotografie stejného vozu, tentokrát ale bez jakéhokoliv maskování. Snímky sice nejsou úplně kvalitní a jde poznat, že jsou pořízeny z displeje, avšak nedočkavcům přece jen leccos odhalily.

Pět fotografií ukazuje čtyřdveřový sedan se sportovním designem. Kabina vozu se vzadu mírně zužuje, vidíme celoskleněnou střechu, výsuvné kliky dveří, na čelním skle je zřejmý senzor LiDAR a ve středu kol je zobrazeno logo Xiaomi. Interiér vozu je nám zatím zcela neznámý.

Předpokládá se, že první elektromobil značky Xiaomi bude v prodeji už během prvního čtvrtletí roku 2024. Nyní zbývá jen počkat, zda MS11 bude vypadat stejně jako na fotografiích i v konečné fázi sériové výroby.

Zdroj obrázků: Car News China

 

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem