Na internetu byl odhalen vzhled nového Batmobilu a vypadá…jinak

Nové Batman auto vypadá jinak, než jsme zvyklí z Nolanovy trilogie o temném rytíři. Vypadá víc jako auto než jako tank, ale stále batmanovsky. Možná dokonce víc než kdy dřív.

Vydáno 03.06.2020
1
/
7

Ke všem Batman filmům i komixům patří neodmyslitelně i superhrdinovo vozidlo nazvané jednoduše Batmobile. Na internetu se před nedávnem objevilo několik fotek, kzeré prozrazují, jak bude Batmanův auťák vypadat v nadcházejícím filmu The Batman.

Nový film nám ukáže Batmanovo auto poněkud jinak, než tomu bylo v minulosti. Batmobile, který řídil Christian Bale a které mu vymyslel Morgan Freeman v batmanovské trilogii o temném rytíři, vypadal jako spoustu věcí, jen ne jako auto. Nikomu to nevadilo, vypadalo to úžasně. Stejně tak Affleckova obrněná formule z filmu Batman v Superman. U DC si ale někteří lidé pravděpodobně řekli: „Chtělo by to změnu,“ a tak nám představili Batmobile odlišný od toho, na co jsme byli zvyklí.

Baleův Batmobile

Batmobil Bale

 

Affleckův Batmobile

Batmobile Affleck

 

Pattinsonův Batmobile

Batmobile Pattinson

Z některých úhlů vypadá nový Batmobile stroze, možná až nudně, z jiných naopak úplně šíleně v dobrém slova smyslu. Svým tvarem většině lidí připomene nějaké auto staršího data výroby. Znalečtější oko si ho může spojit se starším Dodgem Chargerem. Střecha zase připomíná jednoho z prvních Mustangů a připomínat může i Chevrolet Camaro první generace.

Porovnání

Mnohé to možná překvapí, ale Nový Batmobile může být ve finále nejbatmobilovatější Batmobile z všech. Teda pokud si jej spojíme s Batmobily z komixů. Některé z nich by se na silnici mohly úplně klidně objevovat a nikdo by si jich ani nevšiml.

Komix

V ostatních ohledech to naopak vypadá, že se nový film snaží spíše přiblížit spíše realitě než komixům. Jen se podívejte na plánovaný vzhled záporáků, oproti tomu jak vypadali na filmovém plátně kdysi.

Tučňák

Tučňák

 

Hádankář

Hádankář

Co říkáte na nový Batmobile?

Zanechte nám komentář níže nebo na našem Facebooku

Kontakt: redakce@auta.cz

Zdroj: Twitter, motor1, carbuzz

Související články

Dokážete „zaparkovat“ Crew Dragon na mezinárodní vesmírné stanici?
Technologický génius Elon Musk přišel se simulátorem, ve kterém si můžete vyzkoušet jaké to je „parkovat“ ve vesmíru. Úkolem je připojit kosmickou...
Vydáno 02.06.2020
Koupí Mercedes značku Aston Martin?
To, že jedna automobilka koupí jinou není v dnešní době nic neobvyklého. I tak člověka ale překvapí koupě automobilky, která dělá drahé, luxusní,...
Vydáno 01.06.2020
Francouzská vláda chce zachránit automobilový průmysl tím, že bude přispívat na elektromobily
Francouzská vláda přišla s plánem na záchranu automobilového průmyslu v jejich zemi. Bude stát 8 miliard euro.
Vydáno 29.05.2020

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem