Tesla láká na nový model

Tesla již nějakou dobu pracuje na cenově dostupnějším přírůstku do své čtyřčlenné elektrické rodiny. Nyní byl na výročním setkání akcionářů společnosti v USA zveřejněn nový oficiální obrázek jednoho z připravovaných vozů.

Vydáno 19.05.2023

Tento týden se konala akce pro akcionáře Tesly a generální ředitel společnosti, Elon Musk, ve svém vystoupení uvedl: „Jsou tu dva nové produkty, ze kterých si myslím, že budete velmi nadšení. Jak jejich design, tak i výrobní technologie jsou nad čímkoli jiným, co je v tomto odvětví momentálně přítomno."

Automobilka tedy aktuálně pracuje na dvou nových produktech, přičemž silueta jednoho z nich je zachycena na tmavém obrázku, který byl zveřejněn. Jméno modelu zatím není oficiálně potvrzeno, avšak spekulanti ho označují jako Model 2, protože se předpokládá, že bude o něco menší než současný Model 3.

Je pravděpodobné, že výroba nového modelu bude probíhat v připravované Tesla Gigafactory v Mexiku. Samuel García Sepúlveda, guvernér mexického státu Nuevo León, řekl: „Tesla postaví zcela novou výrobní linku pro nový model, který se bude masivně prodávat“.

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem