Škoda Enyaq iV rozšiřuje nabídku

Model Škoda Enyaq iV je na trhu od roku 2020 a stal se předním zástupcem elektromobility u nás. V minulém roce šlo o nejprodávanějším elektromobil na našem trhu, přičemž dokázal získat skoro třetinový tržní podíl.

Vydáno 22.05.2023

Mladoboleslavská automobilka se rozhodla, že tento úspěšný model udělá pro zájemce ještě o něco atraktivnější a rozšíří jeho nabídku. „Rozšiřováním nabídky chceme dát zákazníkům možnost vybrat si vůz přesně podle konkrétních potřeb. Karosářskou variantu Coupé jsme obohatili o varianty pohonu, které se již osvědčily ve verzi SUV. Celá řada Enyaq iV pak prošla detailní modelovou péčí,“ uvedl v oficiálním prohlášení automobilky Tomáš Duchoň, vedoucí prodeje Škoda Auto.

Novinkou je tedy dostupnost modelu Enyaq Coupé ve verzi pohonného ústrojí iV 80 a iV 80x s kapacitou baterie 82 kWh.

Modernizací prošlo i členění výbavových paketů. Základní výbavový stupeň nese název Clever a přináší téměř vše, na co jsme byli zvyklí u výbavy Loft. Standardem jsou přední i zadní LED světla, virtuální kokpit s navigací, parkovací kamera, třízónová klimatizace, vyhřívaná přední sedadla a řada dalších vychytávek. Vyšší stupně výbavy jsou označeny jako Plus, Advanced a vrcholný Maxx, který nabízí například adaptivní podvozek DCC, progresivní řízení, sportovní multifunkční kožený volant, panoramatický kamerový systém, asistent pro předjíždění, automatické parkování a nechybí ani elektricky ovládaná přední sedadla s pamětí a bederními opěrkami. Dostupné jsou pak i další volně objednatelné položky nad rámec jednotlivých výbav.

Celou nabídku je možné si prohlédnout na stránkách automobilky a samotný konfigurátor bude k dispozici již během pár týdnů. Modelová řada Enyaq iV se už rozrostla natolik, že uspokojí požadavky širokého spektra zájemců. Cena nového Coupé iV 80 je 1 424 900 Kč a Enyaq Coupé iV 80x s pohonem všech kol startuje na částce 1 524 900 Kč s DPH.

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem