Porsche proměnilo Sally z filmu Auta na skutečnou Carreru 911 GTS

Ti z Vás, kteří mají v oblibě animované filmy nebo je sledují se svými ratolestmi, si mohli všimnout, že jedna postava z celosvětově známého animovaného filmu Auta, o který se zasloužilo studio Pixar, ožila a přenesla se do karosérie reálného auta. Konkrétně se zde bavíme o autě Porsche 911 Carrera GTS v nebesky modré barvě, přesně jako tomu bylo ve zmíněném filmu.

Vydáno 15.08.2022

Sallybluemetallic Carrera

Na základě modelu Carrera GTS je tento model dodáván s manuální převodovkou, aby umocnil pocit a zážitek z jízdy, o kterém tak básnila Sally z filmu. Tento konkrétní projekt je lakován ručně, a to ve speciální barvě “Sallybluemetallic”. V této barvě existuje pouze jeden jediný kus na světě. Kopie auta z filmu je tak věrohodná, že dokonce i tetování, které má postava, je na přesném místě hned pod zatahovacím aerodynamickým křídlem. Aby pocit v tomto ojedinělém kousku byl umocněn, tak zde můžete najít detaily jako drobné nápisy “Sally Special”, který je dokonce i na klíčku od auta. Další detaily, na kterých se Porsche vyřádilo, jsou například logo “Cars” na palubní desce, osvětlená prahová lišta s nápisem “Sally Special” a spousta dalších. Spolu s autem Porsche a Pixar vytvořilo hodinky, k tomuto autu. Hodinky nesou chronograf Porsche a jsou ve stejných barvách jako zmíněný automobil. Tyto exkluzivní hodinky jsou prodávány s autem.

Blue Car WrapPorsche Sally

Co vedlo Porsche k tomuto výtvoru?

Celý tento projekt vznikl na základě podpory dvou charitativních organizací: Girls Inc., organizace, která si klade za cíl inspirovat mladé dívky prostřednictvím advokacie a UNHCR, která se soustředí na pomoc vysídleným uprchlíkům kvůli válce na Ukrajině.

Kdy a kde se dražba uskuteční?

Sally Speciál zamíří na aukci RM Sothbey’s během Monterey Car Week. Tento event je jedna z největších automobilových akcí v Americe. Konkrétně se pořádá v Kalifornii. Automobilový festival probíhá od 12. do 21. srpna a je přímo nabitý různorodým programem.

Autor: Pavel Chřibek

 

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem