Novitec Rosso F12 N-Largo

Seznamte se s ještě divočejší Berlinettou

Vydáno 09.10.2013
1
/
23

Jeremy Clarkson o Ferrari F12 prohlásil, že má příliš výkonu. Něco takového řekl vůbec poprvé a vyvolal tím debatu nad svým mentálním zdravím. Pokud si někdo myslí pravý opak, tedy že Berlinetta potřebuje síly ještě více, může si objednat tento tuningový kit od firmy Novitec Rosso.Ten nahradí původní řídící jednotku a z motoru 6,3l V12 vytáhne dalších 41 koní a 32 Nm, tím se celkový výkon zvedne na 781 koní a 722 Nm. F12 tak může dosáhnout maximální rychlosti 350 km/h.

Výkon navíc je ale spíš jen třešničkou na téhle kompletní úpravě, základem je rozšiřující karbonový body kit, zahrnující přední "lízátko", karbonovou mřížku sání, boční prahy, rozšířené blatníky, zatmavené zadní světlomety, 21" kovaná kola vpředu a 22" vzadu s pneumatikami Pirelli P zero. Na zádi také přibylo karbonové křídlo.

 

Další úpravou prošel podvozek, sportovní pružiny srazily F12 k zemi o další 4 cm. Aby auto nedrhnulo na retardérech a podobných překážkách je vybaveno systémem, který dokáže podvozek opět zvednout na původní světlou výšku.

Novitec Rosso F12 N-Largo

 

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem