Je to oficiální! Dočkáme se filmu o F1, kde si hlavní roli střihne Brad Pitt.

Za celým projektem stojí Apple Studios a v hlavní roli se představí hollywoodská superhvězda Brad Pitt. Další známou osobností, která se na filmu bude podílet, je Lewis Hamilton. Ten se ovšem před kameru nechystá.

Vydáno 14.06.2022

Britský pilot Formule 1 a sedminásobný mistr světa bude mít na starost produkci filmu a možná využije své zkušenosti a předá filmařům pár rad ze světa F1 k dobru.

Režii plánovaného filmu obstará John Kosinski, scénáře pak Ehren Kruger. Že vám tahle jména nic neříkají? Oba tvůrci spolupracovali už na snímku Top Gun: Maverick, který aktuálně běží v kinech.

Název filmu ani datum jeho premiéry neznáme, ale děj by měl pojednávat o bývalém jezdi F1, kterého ztvární Pitt. Ten se rozhodne znovu vrátit na okruh, aby mohl závodit v týmu po boku nováčka. Rozpočet filmu by měl být 140 milionů dolarů (v přepočtu cca 3,3 miliardy korun). 

Kdo je Lewis Hamilton?

Jak už jsme zmiňovali, na filmu se bude Hamilton podílet jako jeden z producentů. Sedmatřicetiletý jezdec F1 původem z Velké Británie, který závodí od roku 2007 začínal u stáje McLaren. Hned ve druhé sezoně se mu podařilo dosáhnout na titul mistra světa. Tenhle úspěch zopakoval ve své kariéře ještě šestkrát - v letech 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 a 2020. Od roku 2013 ovšem jezdí za stáj Mercedes.

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem