Honda cílí na majitele psů

Kdo by nemiloval svého psa? Majitelé domácích mazlíčků jsou často ochotni udělat pro své čtyřnohé miláčky naprosto všechno. A to si uvědomuje i japonská automobilka Honda.

Vydáno 02.08.2021
1
/
5

Honda představila řadu jedinečných doplňků, kterou nazvala Honda Dog. Díky nim si můžete přizpůsobit auto tak, aby bylo pro vašeho psa pohodlnější, bezpečnější a zároveň ozvláštníte design interiéru i exteriéru vozu.

Automobilka chce, aby vaše auto bylo co nejvíce dog-friendly. Pro začátek představila inovativní přepravku pro psy, která perfektně pasuje na sedadla Hondy. Má velmi chytrý a praktický design, který je omyvatelný, skladný a hlavně bezpečný. Právě na bezpečnost byl kladen důraz, a tak přepravka využívá bezpečnostní systémy Hondy, aby byli vaši čtyřnozí parťáci během společných výletů v maximálním bezpečí.

honda psí auto

Dále mohou majitelé psů využít doplňky s psí tématikou. Zajímavým detailem jsou například středové krytky kol ve tvaru psích paciček, které nahradí nudné logo ve tvaru písmene H.

honda disky kol

Nabízet vozy, které splňují potřeby zákazníků, je to, v čem se automobilové společnosti předhání. Zacílit na milovníky psů je pro Hondu dokonalým způsobem, jak oslovit specializovaný trh a zvýšit přitažlivost své značky. Tyto doplňky jsou dostupné aktuálně pouze na japonském trhu, ale jakmile automobilka zjistí, že co Čech, to pejskař, nebude dlouho trvat a dost pravděpodobně se tato nabídka zkusí prosadit i v Česku.

 

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem