Ferrari má Justina Biebera na černé listině! Zpěvák porušil jejich podmínky.

Zdá se, že pro italskou automobilku není tolik důležité, jak moc slavní jste a kolik fanoušků po celém světě máte, když nedokážete dodržet smluvní podmínky. A to i v případě, že jste Justin Bieber, kterého na Instagramu sleduje více než 230 milionů lidí. Kanadský zpěvák ovšem na blacklistu není sám.

Vydáno 05.05.2022

Je známo, že se koupí nového Ferrari zavazujete také k dodržování vlastnických podmínek. Například nesmíte zasahovat do motoru, provádět žádné úpravy karoserie, mít nevšední barvu laku, zakrýt koně v logu automobilky nebo dražit vůz v aukci. Jakékoli změny musí být schváleny a provedeny oprávněnými stranami.

Výše uvedené Bieber porušil podle italského deníku il Giornale, když změnil barvu svého modelu 458 Italia krátce po jeho zakoupení. Původně byl vůz, který patří zpěvákovi od roku 2015, bílé barvy. Následně jej slavní West Coast Customs přelakovali na elektrickou modř. Odznak vzpínajícího se koně byl také pozměněn, a došlo i k dalším úprávám. Aby toho nebylo málo, tak Bieber dal vůz do aukce v roce 2017.

Justin Bieber 458

Svým rozhodnutím si Bieber vysloužil místo na černé listině automobilky, která mu už další vůz neprodá. Zpěvák ovšem není jedinou známou osobností na černé listině. Společnost mu dělá například Curtis James Jackson, který je známější pod uměleckým jménem 50 Cent, dále rapper Tyga, herec Nicolas Cage či Kim Kardashian.

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem