Equus Bass770

Brutální vzhled a odpovídající výkon

Vydáno 24.09.2013
1
/
8

Pokud se Vám vždy líbil Ford Mustang Fastback ze 60. let ale nejste fanouškem jízdních vlastností těchto starých amerických muscle cars, tohle je pro Vás ideální hračka. Model Bass770 totiž svou boční siluetou připomíná právě tyto veleúspěšné Mustangy, které se všem vryli do paměti. Při pohledu zepředu je však patrná nová, ještě agresivnější maska a 4 kulaté světlomety. Při pohledu na vyboulenou kapotu je hned jasné, že se pod ní musí skrývat něco opravdu silného. Nezklameme Vás, je tam namontován motor z Chevroletu Corvette ZR1 - tedy osmiválec o objemu 6,2 litru, přeplňovaný kompresorem s výkonem 640 koní a 820Nm.

 

S tímto motorem dosáhne Equus Bass770 stovky za 3,4 sekundy a může pokračovat dokud nedosáhne maximálky 320 km/h. To jsou čísla srovnatelná se supersporty. Narozdíl od Corvetty je ale Bass770 vybaven dvojspojkovou šestistupňovou automatickou převodovkou. O zastavení mohutné síly se starají keramicko-karbonové brzdy Brembo, vůz je též vybaven magnetickým nastavitelným podvozkem.

 

Interiér je také zařízen moderně, nechybí GPS navigace, rádio s CD/DVD přehrávačem, tempomat, airbagy ani USB port. Pokud jde o cenu, ta samozřejmě odráží fakt, že jde o ručně vyráběné auto, začíná na 5 000 000 Kč, pokud přidáte ještě milion můžete si vybrat ještě další možnosti personalizace.

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem