CyberLandr – udělejte si z Cybertrucku skládací karavan

Cybertruck je i přes svoji velikost a sílu méně autem na práci jako třeba Ford F-150, ale spíše vozem pro dobrodružství jako třeba Jeep Wrangler. Kdybyste si jej chtěli vzít na dovolenou, tak netradiční tvary vám úplně neumožní použít klasické střešní stany a přívěs by vás mohl stát desítky až stovky kilometrů na dojezdu. A proto je tu CyberLandr.

Vydáno 06.04.2021
1
/
8

CyberLandr se celý vejde do nákladového prostoru Cybertrucku a vůbec nepřečnívá, je totiž skládací. Pro upřesnění, CyberLandr není celé nové auto s vestavěnou obytnou částí, ale právě jenom ta obytná část, která by se měla dát do Cybertrucku lehce vložit i oddělat. Při cestě tak aerodynamika Cybertrucku zůstává v plné síle.

CyberLandr váží jen 550 kg, což je pro Cybertruck pohodička, protože má nosnost přes 1 a půl tuny. CyberLandr je stejně jako Cybertruck na elektřinu. Auto má celkem slušné baterie a ty zvládnou napájet i obytnou část. Obytná část zase dokáže vracet energii do auta pomocí solárních panelů.

Obytnou část rozbalíte jedním tlačítkem v aplikaci. Po jeho zmáčknutí budete mít k dispozici dvě místnosti. Jednu na spaní, vaření a odpočinek, případně práci a druhou s koupelnou a záchodem. Kuchyňská mramorová deska je se dřezem a zapuštěnou indukční deskou. Najdete tam i ledničku a úložný prostor pod linkou.

V obyváku/ložnici máte dvě židle. Ty nejsou na pevno, takže si je můžete vzít i ven a večer se z nich dá udělat postel. Ta se montuje výš, takže pod ní máte prostor pro další lidi, kteří mohou spát na podlaze. V noci se okna sama ztmaví, takže nemusíte ani zatahovat záclonky. Přes den se můžete podívat na 4k smart TV. Tu lze přemisťovat na různé stěny. Koupelna má vytápění podlahy a samočistící záchod.

CyberLandr má stát 1 110 000 Kč. To je srovnatelná cena s jinými prémiovými karavany na trhu.


 

Kontakt: redakce@auta.cz

Zdroj: motor1

Související články

Průvodce okruhy Formule 1 pro rok 2021
Formule 1 je připravená na sezónu roku 2021. Samozřejmě, že bude záležet na tom, co pandemie dovolí, ale když vše půjde dobře, F1 začne Velkou...
Vydáno 30.03.2021
Volkswagen Trinity – nová vlajková loď od roku 2026
V roce 2026 chce Volkswagen představit svůj nový projekt Trinity, který by se dle očekávání měl stát novou vlajkovou lodí této automobilky. Má...
Vydáno 26.03.2021
Ford Mondeo končí, poslední model se vyrobí v březnu 2022
Velký konkurent pro VW Passat a u nás i pro Škodu Octavii jde do důchodu. Po třiceti letech věrné služby Ford ukončuje výrobu Mondea.
Vydáno 25.03.2021

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem