12 celebrit a jejich úplně první auto

První auto většinou není nic moc. Někomu se může poštěstit a hned od svých mladých let jezdí s něčím, čemu funguje klimatizace, ale pro většinu z nás znamená první auto něco, co nám dali rodiče na doježdění nebo na zničení. Stejně to platí i u světových celebrit. Některé si koupí luxusní vůz a jiné mají velmi skromné začátky.

Vydáno 10.05.2020

Barack Obama – Ford Granada

Barack Obama Car

První afroamerický prezident USA není tak úplně osobou, kterou si představíme pod pojmem celebrita, ale je to jeden z nejznámějších lidí na světě a se svým Fordem Granado do žebříčku určitě patří.

 

Brad Pitt – Buick Centurion

Z chlapce, který dělal kuřecího maskota pro fastfood vyrostl jeden z nejlepších a nejznámějších herců světa. Brada Pitta asi není třeba představovat. Tento pohledný a úspěšný herec měl ve svých skromných začátcích Buick Centurion. Uznejme, že má své kouzlo.

 

Clint Eastwood – Ford T Bucket

Clint

Hvězda westernových filmů Clint Eastwood měl za své první auto Ford T Bucket. Mládí má Clint už sice za sebou, ale v jeho době se vyráběla určitě i modernější auta, ale zas na druhou stranu, kdo by se v tom nechtěl projet?

 

Elon Musk – BMW 320i

Musk

Dnes známý jako jeden z největších technologických géniú a co je pro motoristy nejdůležitější, majitel automobilové značky Tesla. Každý zná extravagantní Cybertruck, který Tesla nedávno poslala do světa, ale toto BMW vypadá naprosto obyčejně. Tedy ve své době.

 

Jeremy Clarkson – Ford Cortana 1600E

Clarkson

Ex moderátor nejslavnějšího motoristického pořadu TOP GEAR měl se svými hosty jedno oblíbené téma, na které se ptal snad každé celebrity, která se v pořadu objevila. Bylo to právě jejich první auto. Jaké bylo to Jeremyho? Ford Cortana 1600E.

 

Johnny Depp – Chevrolet Nova

Depp

Střihoruký Edward, Kapitán Jack Sparrow, Willy Wonka, Sweeney Todd a další. Johnny Depp je známý pro své divné role, ve kterých mnohdy ani nejde poznat. Naštěstí jeho extravagance zůstává na plátně, a ne na výběru aut. Chevy Nova sice není úplně obyčejný, ale rozhodně ne divný.

 

Leonardo DiCaprio – Ford Mustang

DiCaprio

Leonardo, máš tak dobrý vkus, jako si dobrý herec. Jedna věc je ale k zamyšlení. Když je tvoje první auto Mustang, co si chceš koupit dál?

 

Mark Zuckerberg – Subaru Forester

Zuckerberg

Tvůrce Facebooku. Někteří z vás jsou na tomto článku možná právě díky němu.

 

Mila Kunis – Ford Explorer

Kunis

Vidět mladou Milu Kunis jak řídí toto SUV by byl skvělý zážitek. Vypadala by buď neuvěřitelně roztomile nebo neuvěřitelně sexy. I když, Mila Kunis by možná zvládla obojí.

 

Scarlet Johansson – BMW Z4

Johansson

Scarlet je krásná žena, talentovaná herečka a toto je její první auto?

 

Miley Cyrus – Porsche Cayene

Cyrus

Pamatujete, když byla Miley ještě dlouhovlasá bruneta? Tak v té době jezdila s Porsche Cayene.

 

Rowan Atkinson – Morris Minor

Rowan

O představiteli Mr. Beana se ví, že má rád luxusní auta a investuje do nich nemalé peníze. Je to i skvělý řidič. Než ho překonal Mat LeBlanc (Joey z přátel) Byl Rowan nejrychlejší jezdec z žebříčku celebrit v TOP GEARu.

Jaké bylo vaše první auto?

Zanechte nám komentář níže nebo na našem Facebooku.

Kontakt: redakce@auta.cz

Zdroj: title, thesun, autocar

Související články

Tesla Cybertruck vojenským vozidlem
Možná vás při prvním seznámení s Cybertruckem také napadlo, že by to mohlo být dobré vojenské nebo policejní vozidlo. Jan Peisert spolu s Electric...
Vydáno 06.05.2020
Památné rallye scény znovu zrekonstruované z lega
Když se bohužel ruší všelijaké závody, sportovní soutěže a kulturní akce, do toho je omezený volný pohyb osob, musíme si umět poradit jinak....
Vydáno 21.04.2020
Nejdivnější mediální fota aut
Každý by rád svůj produkt prezentoval na fotografii jako něco originálního. Co se ale stane, když si reklamní oddělení nebo přímo agentury nechají...
Vydáno 15.04.2020

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem