Audi chystá faceliftovaný A7/S7 Sportback 2015

Koncem léta půjde do prodeje faceliftovaný model A7/S7.

Vydáno 26.05.2014
1
/
10

Německá automobilka Audi vypustila na povrch malaysian curly hair weave informace o vylepšené verzi atraktivního modelu A7/S7 Sportback, jenž se chystá vstoupit na trh s lehce modernizovaným designem. Nejviditelnější změnou prošly přední světlomety, které mají nový tvar a po vzoru luxusní Audi A8 jsou nově v příplatkové výbavě v matrix diodové verzi. Decentní obměny se dočkala také jednodílná maska chladiče či nově tvarované koncovky výfuků.

V interiéru obou (jak klasické A7, tak i sportovněji laděné S7) budeme mít nyní na výběr z pěti různých barevných variant sedadel, jež mohou disponovat například masážní anebo odvětrávací funkcí. Vedle vylepšeného virgin malaysian curly hair multimediálního systému MMI vevnitř najdeme nové hliníkové a dřevěné textury na přístrojové desce.

Co se týče pohonu vozidla, na výběr je ze dvou zážehových TFSI a třech naftových motorozací. Nejslabším motorem je třílitrový šestiválec o výkonu 160 kW, který se může pyšnit spotřebou okolo 4,7 litrů na sto  kilometrů ve verzi "ultra". Naopak nejsilnějším dieselovým agregátem je 3.0 TDI biturbo s takřka 235 kW. Také zastánci zážehových motorů si najdou své - osmiválec 4.0 TFSI s výkonem 331 kW je úplně tou nejvýkonnější motorizací u tohoto modelu.

Cenovka se bude pohybovat okolo 1.409.000 Kč

(Autor: MP), Foto: Audi

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem