Video: Škoda Kodiaq 2024 teaser

Škoda Auto na svých stránkách zveřejnila krátké video, které láká na nové SUV Kodiaq.

Vydáno 03.10.2023

Už dříve nám automobilka poskytla několik náhledů do exteriéru i interiéru druhé generace Kodiaqu. Víme, že nový designový jazyk společnosti, který získal název Škoda Modern Solid, přichází se moderním designem. Nová upoutávka zachycuje několik dalších detailů oblíbeného SUV.

Mezi nové prvky patří nápis Škoda na pátých dveřích, který se shoduje s novou firemní identitou, dokonalou proměnou prošel interiér, ve kterém najdeme volič převodovky umístěný na sloupku řízení pod volantem nebo multifunkční ovladače Smart Dials. Jde o otočné a stlačitelné ovladače, které kombinují manuální a digitální ovládací prvky pro ještě intuitivnější ovládání. Jejich hlavním přínosem je, že umožňují snadný přístup k mnoha funkcím vozu.

Už dříve se automobilka zmínila také o tom, že důležitým faktorem při výrobě byla udržitelnost. V kabině využila potahové látky ze 100% recyklovaného polyesteru. Vrcholná varianta Kodiaqu s názvem ecoSuite je k dispozici v hnědé a černé barvě, přičemž kůže uvnitř vozu byla vyčiněna šetrným způsobem pro životní prostředí s využitím zbytků ze zpracování kávových zrn.

Vůz bude mít světovou premiéru už zítra - 4. října v 18:45. Celou událost je možné sledovat živě online prostřednictvím stránek Škoda Storyboard a nebo na YouTube automobilky.

 

Zdroj: skoda-auto.cz

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem