Video: Detaily nového BMW X2 M35i 2024

Mnichovská automobilka zveřejnila 19sekundové video vrcholné verze modelu X2 M Performance, které nám ještě před oficiální premiérou dává nahlédnout na některé detaily kol a karoserie.

Vydáno 09.10.2023

Nová generace v současnosti nejmenšího SUV modelu X2 má oficiální premiéru již 11. října, avšak první upoutávku na nový model přinesla před pár dny oblíbená hra Fortnite. Dnes automobilka pro změnu zveřejnila krátké video, které láká na model z dílny divize M - BMW X2 M35i.

X2 M35i by mělo stát na vrcholu nabídky a pod kapotou by mělo ukrývat 2,0litrový přeplňovaný čtyřválec o výkonu 221 kW (300 koní), přičemž bylo potvrzeno, že v Evropě vůz nabídne o něco menší výkon než ve Spojených státech (312 koní). Další technický údaj, který je znám, je ten, že model zrychlí z 0 na 100 km/h za 5,4 sekundy. Bez ohledu na kontinent bude nejvyšší rychlost pravděpodobně elektronicky omezena na 250 km/h. Vůz spolupracuje se sedmistupňovou dvouspojkovou převodovkou, která posílá výkon na systém pohonu všech kol xDrive.

S příchodem nové generace očekáváme také nárůst rozměrů, video pak zachycuje široké ledvinky masky chladiče s podsvíceným orámováním, velká kola nebo čtyři kulaté koncovky výfuku.

 

Ve středu 11. října proběhne premiéra spalovací i čistě elektrické verze iX2

 

Zdroj: bmw-m.com, bmwblog.com, autoexpress.co.uk/

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem