Video: Cupra DarkRebel jako digitální koncepční vůz

Vydáno 24.04.2023
1
/
4

Od vzniku Cupry v roce 2018 se prodalo už více než 300 000 modelů této značky, přičemž polovina z nich se prodala jen v roce 2022. Současná nabídka automobilky zahrnuje modely Leon a Ateca, což jsou vozy s odznakem Seat, ale firma již začala představovat i své vlastní vozy, včetně oblíbeného crossoveru Formentor, který masivně posiluje úspěch Cupry.

Automobilka dnes říká, že je konečně připravena posouvat své vlastní hranice. „Po 5 letech budování značky CUPRA v dnešním světě je čas začít přemýšlet o dalším kroku. CUPRA DarkRebel je konečnou interpretací naší vize," řekl Wayne Griffiths, generální ředitel Cupra.

Koncept futuristického vozu s ostrými liniemi a agresivní tváří byl představen v digitální podobě při odhalení nového elektrického kupé-SUV Tavascan. Dark Rebel tedy zatím existuje pouze ve virtuálním světě, ale Cupra chce, aby se v budoucnu stal realitou.

Na videu jde vidět nápadný dvoumístný vůz, který nese proporce sportovního modelu s praktičností karoserie shooting brake a vyznačuje se mnoha designovými prvky, které se v současnosti objevují u silničních modelů značky.

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem