Umělá inteligence vybrala TOP 5 rodinných elektrických SUV

Zeptali jsme se ChatGPT, které jsou nejlepší rodinné elektrické SUV v roce 2023. Podívejte se, jak zněla odpověď umělé inteligence.

Vydáno 25.04.2023

Tesla Model X

Vlajková loď Tesly je plně elektrické rodinné vozidlo s impozantním výkonem a moderní technologií. Má dosah až 543 kilometrů na jedno nabití, sedadla pro pět až sedm pasažérů a zrychlení z 0 na 100 km/h dá za pouhých 2,6 sekundy. Díky nejvyššímu výkonu a nejrychlejší akceleraci v kategorii SUV je Model X Plaid nejvýkonnějším SUV, které kdy bylo vyrobeno.

Naši nabídku vozů Tesla Model X najdete tady

Tesla Model X

Ford Mustang Mach-E

Mustang Mach-E je plně elektrické SUV od Fordu, které spojuje ikonické jméno Mustang s moderní elektrickou technologií. Má dosah až 600 kilometrů na jedno nabití, sedadla pro pět pasažérů a zrychlení z 0 na 100 km/h vytáhne za 3,8 sekundy.

Naši nabídku vozů Ford Mustang Mach-E najdete tady

Ford Mustang Mach E

Audi e-tron

Audi e-tron bylo představeno v roce 2018 jako první plně elektrický vůz této značky. E-tron je luxusní elektrické SUV nabízející impozantní výkon, komfortní jízdu a pohodlný, prostorný interiér. Má dosah až 355 kilometrů na jedno nabití, uveze pět pasažérů a zrychlení z 0 na 100 km/h zvládne za 5,5 sekundy.

Naši nabídku vozů Audi e-tron najdete tady

Audi e-tron

Mercedes-Benz EQC

EQC je první plně elektrické SUV od Mercedes-Benz. Vůz nabízí prostorný interiér s moderními prvky, vysoký výkon, bohatou výbavu a řadu bezpečnostních funkcí. Má dosah až 450 kilometrů na jedno nabití, sedadla pro pět cestujících a zrychlení z 0 na 100 km/h dá přibližně za 5,1 sekundy.

Naši nabídku vozů Mercedes-Benz EQC najdete tady

Mercedes Benz EQC

Volkswagen ID.4

ID.4 je kompaktní plně elektrické SUV od Volkswagenu, nabízející praktičnost a účinnost v elegantním balení. Vůz byl představen v září 2020 a je postaven na nové modulární platformě pro elektromobily (MEB). Spojuje prostorný interiér, vysoký výkon a moderní design. Má dosah až 522 kilometrů na jedno nabití a sedadla pro pět pasažérů. Vybírat můžete mezi pohonem zadních nebo všech kol 4x4. U nejvýkonnější verze elektromotor poskytuje maximální výkon 220 kW (299 koní), který zajišťuje zrychlení z 0 na 100 km/h za 6,2 sekundy.

Naši nabídku vozů VW ID.4 najdete tady

VW ID4 2023

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem