Škoda ukázala další detail z nového Kamiqu a Scaly

Před týdnem jsme vydali článek, ve kterém jsme čtenáře informovali o tom, že Škoda zveřejnila první oficiální náhled na facelift modelů Škoda Kamiq a Škoda Scala. Teď se na stránkách automobilky objevil snímek, který je dalším dílem celé skládačky.

Vydáno 26.07.2023

Zveřejněná skica ukazuje vzhled nových světlometů, které budou perfektně podtrhovat kompletně aktualizovaný vzhled výše zmíněných modelů.

Kompaktní hatchback a městské SUV jsou na trhu už čtyři roky a právě jsou v polovině životního cyklu, tudíž nastal ideální čas na jejich aktualizaci. Digitální světová premiéra Škody Kamiq a Škody Scala proběhne už 1. srpna.

Celý článek o připravovaných modelech si můžete přečíst zde

Škoda design

Škoda kamiq světla

Scala získá světla, která mají nový tvar a vedou až k masce chladiče. Moduly pro denní svícení, které jsou na spodním i horním okraji v předních světlometech se vzájemně přibližují uprostřed. Spodní linie je zakřivena u vnějšího okraje, což pomáhá utvořit jedinečný světelný podpis.

Také SUV Kamiq se dočká nových světlometů. Horní část charakteristicky rozděleného světlometu bude nově zúžená a získá ještě o něco nápadnější vzhled. Hlavní část světel se zvětšila a je tvořena typickými hexagonální Matrix moduly TOP LED Matrix světlometů.

 

Zdroj: Škoda

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem