Porsche láká na třetí generaci Panamery

Třetí generace sedanu Panamera bude mít oficiální premiéru už 24. listopadu. Teď dala automobilka Porsche nahlédnout do jeho interiéru.

Vydáno 07.11.2023
1
/
4

Porsche Panamera je na trhu od roku 2009, v roce 2020 prošla druhá generace faceliftem a teď se stuttgartská automobilka připravuje na příchod generace třetí. Interiér nové generace působí elegantně, čistě a zároveň futuristicky. Největší změnou jsou nové obrazovky. Panamera přichází s 12,6palcovým zakřiveným displejem, 12,3palcovým dotykovým displejem infotainmentu a volitelným 10,9palcovým sekundárním dotykovým displejem. Ten může spolujezdec využít ke sledování YouTube nebo třeba TikToku.

Automobilka uvádí, že nová generace nabídne cestujícím pohodlnější sezení, protože sedadla jsou vyrobena z vylepšených pěnových materiálů. Ekologicky smýšlející zákazníci ocení, že Panamera poprvé nabídne interiér, který není z kůže. Porsche velmi chytře pracovalo s ambientním osvětlením a prémiovými materiály, čímž uvnitř vozu navozuje luxusní pocit.

Novinka chce konkurovat modelům s tradičními spalovacími motory, zároveň i stále většímu počtu plně elektrických rivalů.

 

Zdroj: Porsche, Autocar.co.uk, Autoexpress.co.uk

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem