Neuvěřitelná sbírka vozů Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo, pětinásobný vítěz Zlatého míče a milovník luxusních aut, vydělává ohromné peníze, a díky tomu má sbírku takových modelů, o kterých se může většině lidem jenom zdát.

Vydáno 08.02.2022

Aktuálně běží na Netflixu šestidílná série s názvem Jmenuji se Georgina, která vypráví o životě Ronaldovi snoubenky Georginy Rodriguez. Seriál umožňuje z části nahlédnout nejen do života fotbalového útočníka, ale i do jeho garáže v Madridu, kde se schovává řada superdrahých aut.

Záběry vozů zaparkovaných perfektně vedle sebe lze v seriálu vidět hned několikrát. Garáž vypadá neuvěřitelně uhlazeně a udržovaně a je vybavena tlumeným osvětlením, které přispívá k celkovému luxusnímu dojmu.

Ronaldo garáž

Cristiano garaz

Podle zahraničních médií vlastní Ronaldo vozový park v hodnotě 17 milionů liber, což je v přepočtu zhruba 490 milionů Kč.

Diváci seriálu mohou zahlédnout Ferrari 599 GTO zaparkované přímo vedle McLarenu Senna, které oba vychází celkem na 1,25 milionu liber (více než 35 milionů korun).

Pravděpodobně nejlepší je však dvojice vozů Rolls-Royce zaparkovaných vedle sebe na druhém konci garáže. Dražší z nich je kupé Rolls-Royce Phantom Drophead, které má hodnotu 500 000 liber (14 milionů korun), a Rolls-Royce Cullinan, který přijde na 300 000 liber (8,5 milionů korun).

Jen na jedné straně garáže stála čtyři auta v celkové hodnotě 2,2 milionu liber (63 milionů korun) v podobě Bugatti Veyron (43 milionů korun), bílého Mercedes-Benz S65 AMG (5,7 milionů korun), oranžového McLarenu MP4- 12C (6 milionů korun) a Lamborghini Aventador (7,7 milionů korun).

Sestavu doplňuje Mercedes G-Wagon Brabus, dárek od Georginy v hodnotě 600 000 liber (17 milionů korun). A právě Georgina Ronaldovu vášeň v luxusních autech ráda podporuje. Před pár dny totiž přibyl do jeho sbírky nový kousek. Konkrétně Cadillac Escalade, který Cristianovi darovala k 37. narozeninám, které oslavil 5. února.

Ronaldo Cadillac

Ronaldo Lamborghini

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem