Kia Carnival 2025

Kia zveřejnila fotografie a několik detailů o modernizovaném modelu Carnival.

Vydáno 30.10.2023

Jihokorejská automobilka Kia představila MPV Carnival poprvé už v roce 1998, přičemž nejnovější generace je na trhu od roku 2020. Teď minivan dostává aktualizaci pro modelový rok 2025, která mu dodává ještě atraktivnější vzhled.

Moderniizací prošla přední i zadní část automobilu. Nový je design masky chladiče a větší světlomety s moderními LED pruhy, které podtrhují výraz vozu. Zadní světla jsou tvořena LED pásy, které se táhnou téměř po celé šířce vozu a zároveň mírně padají dolů do blatníku.

Proměnou prošly také dveře od zavazadlového prostoru a spodní nárazník získal nový tvar. Určitě zaujmou i nová kola, která mohou připomínat svým geometrickým designem kola na modelu EV9, ale mají svůj jedinečný styl.

Kia Carnival 2025

Novinkou je stupeň výbavy s názvem Gravity, který je charakteristický černými prvky, jako jsou rámy oken, kola a další.

Kia zveřejnila pouze fotografie exteriéru, takže o změnách v interiéru se můžeme pouze domýšlet. Je možné, že v rámci faceliftu dojde k modernizaci obrazovky infotainmentu i některých funkcí. Třeba se dočkáme také nových možností čalounění a obložení.

Podle dostupných informací by mělo vůz pohánět hybridní pohonné ústrojí, které tvoří přeplňovaný benzínový motor o objemu 1,6 litru a elektromotor.

Kia Carnival 2025

 

 

Zdroj: Kia, motor1.com, caranddriver.com

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem